Cautare

3062 de rezultate pentru "camera ascunsa" (4.05 secunde)
Eu am invatat sa nu mai am in viata termene fixe, pentru ca orice asteptare are in ea ascunsa samanta unei dureri cand nu se implineste asa cum vrei.
Acesta a dat si o solutie pentru actualul Guvern de a iesi din situatia in care a intrat, prin decizia ascunsa de a scoate bani din buzunarele pensionarilor.
Motiunea anti-Macovei, care va fi dezbatuta marti, capata pe zi ce trece o miza din ce in ce mai mare pentru clasa politica.
Partidul National Liberal - o locatie mai mult decat "ascunsa", in spatele Scolii "Gala Galaction". Daca nu ai fi din Mangalia si nu ti-ar trebui neaparat adresa la care se afla acest sediu, nu ai putea sa il gasesti prea usor.
Presedintele executiv al PD Constanta, Dan Moisoiu, a precizat ca nu este o actiune ascunsa pentru ca PD a fost partidul care l-a sustinut pe Traian Basescu în candidatura sa la Presedintia României, si îl sustine în continuare.
Presedintele executiv al PD Constanta, Dan Moisoiu, a precizat ca nu este o actiune ascunsa pentru ca PD a fost partidul care l-a sustinut pe Traian Basescu în candidatura sa la Presedintia României, si îl sustine în continuare.
"Iliescu Ion nu avea nicio calitate in decembrie ‘89 si totusi a dat ordine Armatei. Vrem sa stim daca nu cumva avea o calitate ascunsa", au argumentat semnatarii sesizarii oportunitatea acesteia.
Un al treilea motiv pentru care PSD nu doreste sa guverneze alaturi de UDMR ar fi dorinta ascunsa a social-democratilor de a rupe intelegerea cu PDL.
Problema care i-a pus fata in fata pe cei doi este "ascunsa" dupa paravanul unei audiente speciale. "Nu a fost nimic important, chestii legate de activitatea Oficiului de Cadastru.
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca. Ieri, lista cu noii inspectori era gata, insa nu era "publica", fiind tinuta ascunsa pentru eventuale modificari de urgenta.
"Marko Bela "greseste" intentionat numele tarii pe care o reprezinta, fiind evident ca actualul vicepremier al Romaniei are o agenda ascunsa care iese la iveala cand te astepti mai putin.
Doar ca e o forma ascunsa. Sistemul fiscal e aruncat in aer, bugetarii sunt panicati, iar mediul privat priveste cu oroare la felul cum economia e slabita in fiecare zi de astfel de decizii.
Toti belarusii vorbesc pe la colturi despre amantele presedintelui, despre sotia acestuia din vremea cand erau colegi de Kolhoz, ascunsa undeva la tara, nu se stie unde, sub paza, in timp ce Lukasenko se afiseaza peste tot cu fiul sau din flori, pe care il plimba in vizitele externe (inclusiv la Papa) si pe care il impopotoneaza in uniforma de general la parada de 9 mai.
Oare nu cumva asta inseamna o recunoastere, ascunsa, a esecului actualului Cabinet? Nu se incearca, oare, o mica reparatie, acum cand economia intra intr-o perioada foarte delicata?
Pentru ca toata aceasta mare afacere sa fie cat mai ascunsa de ochii iscoditori ai lumii, informatiile privind cheltuirea banului public - si european pe deasupra - au fost secretizate.
Este interesant insa ca iminenta unire a intregii opozitii impotriva puterii, fapt care va duce la constituirea a doua blocuri compacte in Parlamentul Romaniei si, cred eu, la pierderea de catre arcul guvernamental inca de la inceputul lunii februarie a majoritatii in Senatul Romaniei, a creat o anume neliniste in randurile reprezentantilor puterii, fapt demonstrat de o serie de afirmatii ale unor parlamentari sau ministri, neliniste cu inteligenta ascunsa insa sub perdeaua discutiilor principiale pe marginea ideologiilor.
daca suprafata este respingatoare, nimeni nu o sa mai caute bunatatea si frumusetea ascunsa, trivialul cotidian fiind singurul care va intra in "arhive", pregatindu-se sa devina istorie.
Politicienii, dar chiar si presa intr-o oarecare masura, nu sunt decat cutii de rezonanta ale unor segmente din populatie. De ce a avut loc acest eveniment? Care este ratiunea sa? Cea evidenta si cea ascunsa.
Basescu facea ironii cu "dottore" • Este o batalie, uneori mai publica, uneori mai ascunsa. Astea sunt metode securiste, cu dosare in strainatate.
Cu intentia, pe cat de ascunsa, pe atat de clara, de a-l da jos pana la parlamentare. Cum? Decimandu-l. Utilizandu-si instrumentele politizate, ANI, DNA si ce se mai gaseste - lista e foarte lunga -, pentru a obtine demiterea, rand pe rand, a ministrilor.
google-analytics.com